Dette var memet, der resulterede i en ordentlig omgang ”voksen-skældud” af Mai Manniche i live radio. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at da jeg så, at Mai skulle være den hemmelige gæstedommer, så jeg en enestående mulighed for at sætte hendes kontroversielle udtalelser til ansvar. For mig har det altid være vigtigt at kunne stå på mål for det indhold, jeg laver. Og netop derfor følte jeg også, at jeg nu havde chancen for at konfrontere Mai med et meme, som jeg også kunne have lavet derhjemme foran min computer. At kunne se, hvor mange reaktioner dette radioindslag har startet er overvældende og bekræfter mig netop i, at memes kan meget mere end blot at være sjove – de kan sætte en dagsorden. Jeg glæder mig til at lytte med de næste to uger på P3, hvor andre meme-profiler får lov til at skabe en masse indhold!I kan finde link i min bio til hele programmet!

Dette var memet, der resulterede i en ordentlig omgang ”voksen-skældud” af Mai Manniche i live radio. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at da jeg så, at Mai skulle være den hemmelige gæstedommer, så jeg en enestående mulighed for at sætte hendes kontroversielle udtalelser til ansvar. For mig har det altid være vigtigt at kunne stå på mål for det indhold, jeg laver. Og netop derfor følte jeg også, at jeg nu havde chancen for at konfrontere Mai med et meme, som jeg også kunne have lavet derhjemme foran min computer. At kunne se, hvor mange reaktioner dette radioindslag har startet er overvældende og bekræfter mig netop i, at memes kan meget mere end blot at være sjove - de kan sætte en dagsorden. Jeg glæder mig til at lytte med de næste to uger på P3, hvor andre meme-profiler får lov til at skabe en masse indhold!I kan finde link i min bio til hele programmet!