Reklame // GIVEAWAY I forbindelse med jeg ramte 100.000 følgere lovede jeg jer at lave en giveaway 🥳 Jeg har været så heldig at teame op med @detdaarligeselskab som udlodder 10 spil til 5 heldige vindere. Én helt særlig vinder vil også få en helt unik “hold nu op en ged” sweatshirt med i præmien🐐️ Alt I skal gøre for at deltage er at skrive i en kommentar, hvem I skal spille med 😎 Vinderne bliver trukket søndag kl 12.DERUDOVER kører jeg lige nu 25% rabat på ALT mit merch med brug af koden “ged”. I kan finde link i min bio! Rigtig god weekend til jer ️

Reklame // GIVEAWAY I forbindelse med jeg ramte 100.000 følgere lovede jeg jer at lave en giveaway 🥳 Jeg har været så heldig at teame op med @detdaarligeselskab som udlodder 10 spil til 5 heldige vindere. Én helt særlig vinder vil også få en helt unik “hold nu op en ged” sweatshirt  med i præmien🐐️ Alt I skal gøre for at deltage er at skrive i en kommentar, hvem I skal spille med 😎 Vinderne bliver trukket søndag kl 12.DERUDOVER kører jeg lige nu 25% rabat på ALT mit merch med brug af koden “ged”. I kan finde link i min bio! Rigtig god weekend til jer ️