UGEN I MEMES Vi startede ugen ud med nyheden om, at OL-guldvinderen, Viktor Axelsen, har valgt at flytte til influencer-paradiset Dubai. Viktor Axelsen forklarede, at han ville fokusere 100% på sin badminton, og de mest optimale forhold for dette skulle findes i Dubai. I Jyllands-Posten kunne Axelsen forklare, at »Jeg er bare en helt almindelig sportsmand uden større indsigt i verdens sammenhænge, og det er umuligt for mig at have et overblik over situationen i alle lande.«. I tirsdags vendte regeringen for alvor tilbage fra sommerferien, da de skulle forsøge at ride Afghanistan-stormen af med et pressemøde om Covid-19. Mette Frederiksen fik her muligheden for at opfordre alle – især unge – til at lade sig vaccinere. I torsdags kom der en lydfil frem, hvor lederen for partiet Stram Kurs, Rasmus Paludan, har haft samtaler om blandt analsex og ”cock-slapping” med børn helt ned til 13 år på online-mediet Discord. Red Barnet mener, at der er tale om blufærdighedskrænkelse. Rasmus Paludan kalder selv situationen for beklagelig.Til sidst slutter vi i sportens verden, hvor det kom frem, at den portugisiske landsholdsstjerne og nu tidligere Juventus-spiller, Cristiano Ronaldo, skifter til sin tidligere klub, Manchester United.

UGEN I MEMES Vi startede ugen ud med nyheden om, at OL-guldvinderen, Viktor Axelsen, har valgt at flytte til influencer-paradiset Dubai. Viktor Axelsen forklarede, at han ville fokusere 100% på sin badminton, og de mest optimale forhold for dette skulle findes i Dubai. I Jyllands-Posten kunne Axelsen forklare, at »Jeg er bare en helt almindelig sportsmand uden større indsigt i verdens sammenhænge, og det er umuligt for mig at have et overblik over situationen i alle lande.«. I tirsdags vendte regeringen for alvor tilbage fra sommerferien, da de skulle forsøge at ride Afghanistan-stormen af med et pressemøde om Covid-19. Mette Frederiksen fik her muligheden for at opfordre alle - især unge - til at lade sig vaccinere. I torsdags kom der en lydfil frem, hvor lederen for partiet Stram Kurs, Rasmus Paludan, har haft samtaler om blandt analsex og ”cock-slapping” med børn helt ned til 13 år på online-mediet Discord. Red Barnet mener, at der er tale om blufærdighedskrænkelse. Rasmus Paludan kalder selv situationen for beklagelig.Til sidst slutter vi i sportens verden, hvor det kom frem, at den portugisiske landsholdsstjerne og nu tidligere Juventus-spiller, Cristiano Ronaldo, skifter til sin tidligere klub, Manchester United.