Friske fadøl og Safri Duo? 🥁Nej, det er ikke en feberdrøm men @vi_elsker, der giver jer muligheden for et sindssygt nostalgitrip, når de afholder koncerter i hele landet denne sommer. 🏻🕺 Jeg tror da nok liige, I kan finde mig på forreste række, når Basshunter spiller Boten Anna 🫡 Så tag alle dine venner med til denne festlighed, der vil sende jer direkte tilbage i tiden Link til billetter findes i min story 🏻Ses :ppPppPp#vielskerheroes

Friske fadøl og Safri Duo? 🥁Nej, det er ikke en feberdrøm men @vi_elsker,  der giver jer muligheden for et sindssygt nostalgitrip, når de afholder koncerter i hele landet denne sommer. 🏻🕺 Jeg tror da nok liige, I kan finde mig på forreste række, når Basshunter spiller Boten Anna 🫡 Så tag alle dine venner med til denne festlighed, der vil sende jer direkte tilbage i tiden Link til billetter findes i min story 🏻Ses :ppPppPp#vielskerheroes