Mit hjem har aldrig været renere siden, jeg startede med at lytte til lydbøger på @bookbeat.dk 🫧 Lige nu kan jeg varmt anbefale Jagten På Morderne Stopper Aldrig af Frederik Strand. Den er så spændende, at selv rodeskuffen️ fik en tur med skurresvampen. Det er altså aldrig sket før. 🤥
Vil du også lytte med, så kan du lige nu få hele 60 dages gratis BookBeat med koden fantastiskeforaeldre. Tilbuddet gælder frem til d. 31. august, så hvis du skal have klaret sommerrengøringen inden da, så er det nu, du skal slå til 🧹#bookbeat #bookbeatdk #nothingbeatsagoodbook

Mit hjem har aldrig været renere siden, jeg startede med at lytte til lydbøger på @bookbeat.dk 🫧 Lige nu kan jeg varmt anbefale Jagten På Morderne Stopper Aldrig af Frederik Strand. Den er så spændende, at selv rodeskuffen️ fik en tur med skurresvampen. Det er altså aldrig sket før. 🤥
Vil du også lytte med, så kan du lige nu få hele 60 dages gratis BookBeat med koden fantastiskeforaeldre. Tilbuddet gælder frem til d. 31. august, så hvis du skal have klaret sommerrengøringen inden da, så er det nu, du skal slå til 🧹#bookbeat #bookbeatdk #nothingbeatsagoodbook