Hip hip hurra 🇩🇰 HARIBO Matador Mix fylder 40 år! 🥳 I den anledning har de lavet en undersøgele for at finde ud af, hvordan vi danskere foretrækker vores Matador Mix. Vidste I, at 9% foretrækker deres Matador Mix afkølet? Jeg er én af de 9% og sender hermed min anbefaling videre til jer om at prøve det (lover det er en helt anden oplevelse, super læks).😛 Desuden er der flest, der synes, at Labre Larver er det bedste i Matador Mix. 🤨🤨 Hvordan foretrækker du din HARIBO Matador Mix? 🤗@haribodanmark

Hip hip hurra 🇩🇰 HARIBO Matador Mix fylder 40 år! 🥳 I den anledning har de lavet en undersøgele for at finde ud af, hvordan vi danskere foretrækker vores Matador Mix. Vidste I, at 9% foretrækker deres Matador Mix afkølet? Jeg er én af de 9% og sender hermed min anbefaling videre til jer om at prøve det (lover det er en helt anden oplevelse, super læks).😛 Desuden er der flest, der synes, at Labre Larver er det bedste i Matador Mix. 🤨🤨 Hvordan foretrækker du din HARIBO Matador Mix? 🤗@haribodanmark