I anledningen af HARIBO Matador Mix fylder 40 år, har jeg fået lov til at afholde en konkurrence, hvor du kan vinde alt, hvad du ser på første meme 🥳 Alt du skal gøre, er blot at kommentere dette opslag og følge @haribodanmark (hvor der også udloddes lækre præmier )Tjek forresten min story ud og fortæl mig, hvilket slik du foretrækker i HARIBO Matador Mix 🏼Hip hip hurra for HARIBO Matador Mix 🇩🇰OPDATERING: Konkurrencen er slut og vinderen er fundet og kontaktet 🥳

I anledningen af HARIBO Matador Mix fylder 40 år, har jeg fået lov til at afholde en konkurrence, hvor du kan vinde alt, hvad du ser på første meme 🥳 Alt du skal gøre, er blot at kommentere dette opslag og følge @haribodanmark (hvor der også udloddes lækre præmier )Tjek forresten min story ud og fortæl mig, hvilket slik du foretrækker i HARIBO Matador Mix 🏼Hip hip hurra for HARIBO Matador Mix 🇩🇰OPDATERING: Konkurrencen er slut og vinderen er fundet og kontaktet 🥳