Annonce // Jeg har været så forbandet heldig, at kunne lave et samarbejde med tøjmærket ICHI. Alle de lækre tøjsager, I ser i ovenstående memes, er fra ICHI. Jeg ved godt, I gerne ville have set mig posere nede foran havnebadet i den lækre orange badedragt, men jeg efterlader lidt til fantasien. Der er lige nu 15% rabat, hvis I bruger koden FF15 på ICHI’s hjemmeside – dette gælder også i forvejen nedsatte varer. Link i beskrivelsesboksen! #ichifashion

Annonce // Jeg har været så forbandet heldig, at kunne lave et samarbejde med tøjmærket ICHI. Alle de lækre tøjsager, I ser i ovenstående memes, er fra ICHI. Jeg ved godt, I gerne ville have set mig posere nede foran havnebadet i den lækre orange badedragt, men jeg efterlader lidt til fantasien. Der er lige nu 15% rabat, hvis I bruger koden FF15 på ICHI’s hjemmeside - dette gælder også i forvejen nedsatte varer. Link i beskrivelsesboksen! #ichifashion