Tilbage til hvor det hele startede. For lidt over et år siden startede jeg denne side. Jeg var på barsel og havde netop revet rødderne op fra Jylland og flyttet til intet mindre end København NV. Jeg følte på mange måder at min hverdag manglede indhold – udover fyldte bleer, uanede mængder af kaffe, Netflix, vasketøj, ammeindlæg og mødregruppe. Og mit i denne ensomhed begyndte jeg at lave memes. I første omgang skulle det egentligt bare handle om det at være forældre (Ja, deraf navnet fantastiskeforaeldre). Men jeg er jo også andet end mor og mine memes kom derfor også hurtigt til at handle om andre ting. Og nu er vi her i dag. Tak fordi I alle følger med.

Tilbage til hvor det hele startede.  For lidt over et år siden startede jeg denne side. Jeg var på barsel og havde netop revet rødderne op fra Jylland og flyttet til intet mindre end København NV. Jeg følte på mange måder at min hverdag manglede indhold - udover fyldte bleer, uanede mængder af kaffe, Netflix, vasketøj, ammeindlæg og mødregruppe. Og mit i denne ensomhed begyndte jeg at lave memes. I første omgang skulle det egentligt bare handle om det at være forældre (Ja, deraf navnet fantastiskeforaeldre). Men jeg er jo også andet end mor og mine memes kom derfor også hurtigt til at handle om andre ting. Og nu er vi her i dag. Tak fordi I alle følger med.