Reklame // Konkurrence Året 2020 har mildest talt været en hård omgang. Derfor vil @detdaarligeselskab og jeg gerne forkæle en af jer med deres helt nye spil "Året der gik galt 2020". Alt I skal gøre for at deltage er at skrive i kommentaren, hvem du skal spille det med! I Jeg trækker en vinder 4. søndag i advent kl. 12. I kan forresten følge @detdaarligeselskab for flere fede memes. Rigtig glædelig jul OPDATERET: VINDEREN ER FUNDET OG KONTAKTET

Reklame // Konkurrence  Året 2020 har mildest talt været en hård omgang. Derfor vil @detdaarligeselskab og jeg gerne forkæle en af jer med deres helt nye spil "Året der gik galt 2020". Alt I skal gøre for at deltage er at skrive i kommentaren, hvem du skal spille det med! I  Jeg trækker en vinder 4. søndag i advent kl. 12. I kan forresten følge @detdaarligeselskab for flere fede memes. Rigtig glædelig jul  OPDATERET: VINDEREN ER FUNDET OG KONTAKTET