#Reklame for Amazon Prime Video. Hvis I mangler en undskyldning for at smække benene op foran fjernsynet, kan jeg glædeligt meddele jer, at streamingtjenesten Amazon Prime Video har et kæmpe udvalg af film og TV-serier, som er værd at tage et kig på. Jeg selv vil smide en varm anbefaling på Amazon original filmen "Brittany Runs A Marathon" hvor jeg grinte og måske – måske ikke – også lige fældede en tåre. #StreamingisBelieving

#Reklame for Amazon Prime Video. Hvis I mangler en undskyldning for at smække benene op foran fjernsynet, kan jeg glædeligt meddele jer, at streamingtjenesten Amazon Prime Video har et kæmpe udvalg af film og TV-serier, som er værd at tage et kig på. Jeg selv vil smide en varm anbefaling på Amazon original filmen "Brittany Runs A Marathon" hvor jeg grinte og måske - måske ikke - også lige fældede en tåre.  #StreamingisBelieving