Reklame // Konkurrence. Mens du venter på at modtage alle dine 18 Dyson hårtørrere, kan du nu deltage i en ÆGTE konkurrence om spillet Året Der Gik Galt 2021 af @detdaarligeselskab .Det eneste du skal gøre, er at kommentere dette opslag, så deltager du automatisk i konkurrencen om 3 x Året Der Gik Galt 2021! Spillet er perfekt til at gøre de kommende julefrokoster lidt mere spicyyy 🌶 og grine af endnu et dumt år, der er gået. Hop også gerne ind og følg @detdaarligeselskab, som laver top-tier memes! Jeg trækker 3 vindere torsdag d. 2. december kl. 12! Held og lykke!

Reklame // Konkurrence. Mens du venter på at modtage alle dine 18 Dyson hårtørrere, kan du nu deltage i en ÆGTE konkurrence om spillet Året Der Gik Galt 2021 af @detdaarligeselskab .Det eneste du skal gøre, er at kommentere dette opslag, så deltager du automatisk i konkurrencen om 3 x Året Der Gik Galt 2021! Spillet er perfekt til at gøre de kommende julefrokoster lidt mere spicyyy 🌶 og grine af endnu et dumt år, der er gået. Hop også gerne ind og følg @detdaarligeselskab, som laver top-tier memes! Jeg trækker 3 vindere torsdag d. 2. december kl. 12! Held og lykke!