Reklame for @kraeftensbekaempelse Er der noget, du har glemt? Det er ikke nogen hemmelighed – jeg er lidt af en ekspert, når det kommer til overspringshandlinger. Jeg kan altid finde en undskyldning for at se TikTok, Netflix eller svinge en støvsuger frem for at gøre noget, jeg egentligt burde. Så da jeg blev indkaldt til screening for livmoderhalskræft, tog det mig ET ÅR, før jeg fik taget mig sammen til at bestille tid. 🤥Faktisk viser det sig, at hver anden kvinde i 20'erne slet ikke får bestilt tid til deres celleskrab. Det skal vi selvfølgelige have lavet om på, så livmoderhalskræft fremover rammer færrest mulige kvinder i Danmark. Derfor opfordrer jeg dig, som er blevet indkaldt til screening for livmoderhalskræft, til at få bestilt din tid nu. Din sundhed er altså vigtigere end at få set 2. sæson af Euphoria Er der andre end mig, der har udskudt noget så vigtigt i så lang tid?🥵

Reklame for @kraeftensbekaempelse Er der noget, du har glemt? Det er ikke nogen hemmelighed - jeg er lidt af en ekspert, når det kommer til overspringshandlinger. Jeg kan altid finde en undskyldning for at se TikTok, Netflix eller svinge en støvsuger frem for at gøre noget, jeg egentligt burde. Så da jeg blev indkaldt til screening for livmoderhalskræft, tog det mig ET ÅR, før jeg fik taget mig sammen til at bestille tid. 🤥Faktisk viser det sig, at hver anden kvinde i 20'erne slet ikke får bestilt tid til deres celleskrab. Det skal vi selvfølgelige have lavet om på, så livmoderhalskræft fremover rammer færrest mulige kvinder i Danmark. Derfor opfordrer jeg dig, som er blevet indkaldt til screening for livmoderhalskræft, til at få bestilt din tid nu. Din sundhed er altså vigtigere end at få set 2. sæson af Euphoria Er der andre end mig, der har udskudt noget så vigtigt i så lang tid?🥵