Reklame for @kraeftensbekaempelse Er der noget, du har glemt? Jeg snakker ikke om januartilbud eller vasken, der skal tømmes for våde madrester. Jeg snakker om noget langt vigtigere.Èt af mine (mange) nytårsforsæt i år er ikke at udskyde ting. Jeg er en ekspert i overspringshandlinger og har for vane at kaste mig ud i en ny serie på Netflix frem for at gøre noget, jeg egentligt burde. 🤥Den første gang jeg blev indkaldt til celleskrab, tog det mig ET ÅR, før jeg fik bestilt tid hos min læge. I år skal jeg have foretaget mit 3. celleskrab, og jeg har lovet mig selv, at jeg ikke lader dårlige undskyldninger komme i vejen for, at få det foretaget med det samme. 🫡Faktisk viser det sig, at hver anden kvinde i 20’erne ikke får bestilt tid til deres celleskrab. Det skal vi selvfølgelig gøre bedre, så færrest mulige kvinder i fremtiden rammes af livmoderhalskræft. 🫶🏻Så er du blevet indkaldt til screening for livmoderhalskræft, så opfordrer jeg dig til at få bestilt tid hos din læge nu. De våde madrester i håndvasken kan vente – din sundhed er vigtigere! #erdernogetduharglemt

Reklame for @kraeftensbekaempelse Er der noget, du har glemt? Jeg snakker ikke om januartilbud eller vasken, der skal tømmes for våde madrester. Jeg snakker om noget langt vigtigere.Èt af mine (mange) nytårsforsæt i år er ikke at udskyde ting. Jeg er en ekspert i overspringshandlinger og har for vane at kaste mig ud i en ny serie på Netflix frem for at gøre noget, jeg egentligt burde. 🤥Den første gang jeg blev indkaldt til celleskrab, tog det mig ET ÅR, før jeg fik bestilt tid hos min læge. I år skal jeg have foretaget mit 3. celleskrab, og jeg har lovet mig selv, at jeg ikke lader dårlige undskyldninger komme i vejen for, at få det foretaget med det samme. 🫡Faktisk viser det sig, at hver anden kvinde i 20’erne ikke får bestilt tid til deres celleskrab. Det skal vi selvfølgelig gøre bedre, så færrest mulige kvinder i fremtiden rammes af livmoderhalskræft. 🫶🏻Så er du blevet indkaldt til screening for livmoderhalskræft, så opfordrer jeg dig til at få bestilt tid hos din læge nu. De våde madrester i håndvasken kan vente - din sundhed er vigtigere! #erdernogetduharglemt