Reklame // Konkurrence @detdaarligeselskab Vi nærmer os 2. søndag i advent og i den forbindelse, har jeg endnu engang fået lov til at afholde en konkurrence i samarbejde med @detdaarligeselskab hvor I kan vinde Året Der Gik Galt 2023 🏻 Mandelgaven, der kan redde din halvsløje julefrokost, akavet juleaften eller kedelige nytårsaften! Alt du skal gøre er at kommentere dette opslag, så kan du blive én af de heldige vindere (og måske slippe for at spille en mEgA sKØr KaHOot) 🤞🏻 Jeg trækker tre vindere på søndag 🕯️🕯️ Glædelig jul! OPDATERING! VINDERNE ER FUNDET OG KONTAKTET! TAK TIL ALLE, DER DELTOG ️

Reklame // Konkurrence @detdaarligeselskab  Vi nærmer os 2. søndag i advent og i den forbindelse, har jeg endnu engang fået lov til at afholde en konkurrence i samarbejde med @detdaarligeselskab hvor I kan vinde Året Der Gik Galt 2023 🏻 Mandelgaven, der kan  redde din halvsløje julefrokost, akavet juleaften eller kedelige nytårsaften! Alt du skal gøre er at kommentere dette opslag, så kan du blive én af de heldige vindere (og måske slippe for at spille en mEgA sKØr KaHOot) 🤞🏻 Jeg trækker tre vindere på søndag 🕯️🕯️ Glædelig jul! OPDATERING! VINDERNE ER FUNDET OG KONTAKTET! TAK TIL ALLE, DER DELTOG ️